Zaalvoetballers Excelsior’31 plaatsen zich voor bekerfinale

De zaalvoetballers van Excelsior’31 hebben zich donderdagavond geplaatst voor de bekerfinale district Oost. De Topklasser uit Rijssen was in eigen huis een maatje te groot voor Hoofdklasser Drienerlo. Na een ruststand van 3-1 won het uiteindelijk met 6-2. Excelsior’31 was deze wedstrijd dé grote favoriet en maakte dit ook meer dan waar. Het team van oefenmeester Ichtus Rahanra speelde geen grootse wedstrijd, maar de Rijssenaren kwamen geen moment in gevaar.

Drienerlo had moeite met het druk zetten van Excelsior’31, waardoor de rood-witten het meeste balbezit hadden en het spel maakten. Na een comfortabele 4-1 ruststand, werd het spel van Excelsior’31 slordig en ontbrak de scherpte in de afronding in de tweede helft. Wel werd er door Excelsior’31 nog twee keer gescoord. De bezoekers deden dit eenmaal, waardoor deze halve finale werd afgesloten met een 6-2 overwinning.

De finale staat gepland op vrijdag 20 april in Klarenbeek. De tegenstander hierin is ZVV Twente. Dit is tevens de tegenstander van aanstaande vrijdag 9 maart in de Topklasse. Dit belooft een echte kraker te worden in Sporthal de Reggehal. Aanvang 21.00 uur.

Samenvatting en interviews zie: https://www.youtube.com/watch?v=PVgIy4wI_fs

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer