Zaterdag open dag Judo Almelo

Judo is een sport voor jong en oud en wordt op meerdere locaties gegeven in Almelo en omgeving door Judovereniging Judo Almelo. Wilt u uw kind een keer kennis laten maken met judo, dan kan dit op zaterdag 10 maart tijdens de open dag in de judoruimte aan de Plesmanweg 11 in Almelo. Judo leert de kinderen o.a. respect, samenwerken, weerbaarheid en een betere motoriek. De lessen worden gegeven door gekwalificeerde leraren en bij Judo Almelo zijn er vele mogelijkheden om je te ontwikkelen.

De eerste les is van 13.00 – 14.15 uur (groep 2 t/m 4)

De tweede les van 14.30 – 15.45 uur (groep 5 t/m 8)

Mocht uw kind deze middag niet kunnen, dan is er altijd de mogelijkheid om naar één van de locaties te komen. Zie hiervoor www.judoalmelo.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer