Jong FC Twente verliest thuis van Harkema

Jong FC Twente heeft maandagmiddag op de velden van HVV Hengelo een 0-1 nederlaag geleden tegen het bezoekende Harkema. In de eerste helft deden beide teams weinig voor elkaar onder en waren er sporadisch kansen. Zo kopte Oosterwijk (foto) via de grond in de handen van doelman Jansema en ook Frimann vond bij een hard schot de doelman van Harkema op zijn weg.  Aan de andere kant redde De Lange op inzet van Beimers.

Vier minuten na de hervatting viel het enige doelpunt van deze wedstrijd. Kevin Mennega scoorde met het hoofd. Na een uur spelen had Van Schaik een mooie gelegenheid op de gelijkmaker maar hij kopte over. In het restant was FC Twente van Dennis Demmers niet bij machte om te scoren en gingen de punten mee naar Harkema.

Foto’s archief: sportfoto-oost