De Zweef gelijk tegen Rohda

Aan niets was te zien dat Rohda Raalte wordt genoemd als eventuele kampioen in de Eerste klasse. Het team draait de laatste weken niet best en dat was ook te zien in de thuiswedstrijd tegen De Zweef. De blauwwitten hadden te kampen met veel blessures, waardoor zelfs spelers uit het derde elftal op de bank zaten. In het veld toonde de ploeg veerkracht en was zelfs bij vlagen beter dan de bezoekers uit Raalte. Over het geheel was de 0-0 misschien terecht.

In de eerste helft speelde het spel zich voornamelijk af tussen de twee 16-meter gebieden. De Zweef was iets sterker in de duels. Rohda had veel onnodig balverlies en slechte passes; deels ook door het hobbelige veld. Kansen waren er over en weer, maar een 1-0 voorspong was via mogelijkheden voor Sven Dikkers, Nick Snellink en Dennis van der Lely mogelijk. Helaas ging dat niet door.

Na rust kwam Marco ten Dam voor Dennis van der Lely. De wedstrijd gaf hetzelfde beeld als de eerste helft. Daniel Jannink kwam voor Sven Kolman. Mogelijkheden waren er aan beide kanten, zodat in het halve donker het nog redelijk opgekomen publiek naar huis kon met de brilstand op het scorebord.