Langeveen verliest thuis van UD Weerselo

Na het fluitsignaal werd er door Langeveen en UD Weerselo goed gevochten. Na 5 minuten was het al raak voor UD Weerselo, nadat de voorzet van de linkerkant werd genomen werd deze er bij de tweede paal ingelopen door de attente speler. 0-1 voor UD. Nog geen 10 minuten later was het ook raak voor Langeveen nadat Wessel waayer de bal aan Stan mensen gaf schoot hij de bal buiten het bereik van de keeper in de verre hoek, 1-1. In de 19e minuut kwam er uit de kluts de bal terecht bij de linksbuiten van UD die hem over de keeper heen schoot tegen de lat, daardoor werd de bal ingekopt, 1-2. Daarna werd er door beide partijen goed gevoetbald.

Beide teams begonnen de 2e helft sterk. De kansen waren er aan beide kanten, maar werden niet afgemaakt. Langeveen probeerde aanvallend te voetballen en probeerde kansen te creëren. Uiteindelijk kwam er een kans die niet goed werd afgelegd. In de 90ste minuut had UD een corner die in de kluts werd ingeschoten ,1-3. Eindstand 1-3. Volgende week moet Langeveen uit tegen TVV Enschede.