Bon Boys repareert in slotfase de schade en wint van Epe: 3-1

Tachtig minuten waren er zondag verstreken op het bloedhete kunstgrasveld. Bon Boys drukte, beukte, maar langzaam maar zeker daalde het gevoel in dat dit zo’n wedstrijd was. Zo’n wedstrijd, waarin je in de tweede helft voortdurend aanvalt, ook kansen krijgt, maar de ballen er niet in gaan. Om moedeloos van te worden. Wie rond de 82ste minuut had voorspeld dat er een klein kwartiertje later een 3-1 uitslag op het scorebord stond, was ongetwijfeld voor gek verklaard. De eerste thuisnederlaag van het seizoen leek aanstaande, zo vreesde iedereen in de Veldmaat.

Maar Bon Boys flikte het in een krankzinnige slotfase. Terwijl de tijd weg tikte, volgde alsnog de ommekeer tegen Epe. Van 0-1 in de 82ste minuut naar 3-1 na 90 minuten. Soms heb je van die dagen. Door de late ontsnapping nam Bon Boys ook nog eens drie punten afstand van Achilles’12, dat thuis verrassend onderuit ging tegen MVV’29. Daardoor heeft de ploeg van Berthil ter Avest de derde plaats nu iets steviger in handen. Doelpuntenmakers 1-1 en 2-1 Tayfun Hazir, 3-1 Wessel Witbreuk.