Brons voor Fysion in de finale

Afgelopen zaterdag streden de beste turnsters uit de 5e divisie in hun finalewedstrijd in Enschede. Met maar liefst 16 turnsters was G.V. Fysion Nijverdal de best vertegenwoordigde vereniging op deze wedstrijd. Maar veertig procent van alle turnsters op dit niveau mag uiteindelijk in de finale turnen, het is dus al een hele prestatie dat deze turnsters afgelopen zaterdag in actie mochten komen. Tijdens de wedstrijd hebben de turnsters van de B-selectie veel mooie oefeningen laten zien. Hier en daar ging ook wel iets wat minder, maar dat hoort nu eenmaal bij de turnsport. De turnsters hebben gestraald en mogen erg tevreden zijn met de resultaten.

Daniek Vliek (junior, 2003) maakte deze wedstrijd extra speciaal, ze had een hele goede wedstrijd en mocht heel verdiend een bronzen medaille meenemen naar Nijverdal. De turnsters zullen nu bezig gaan met nieuwe oefeningen en nieuwe onderdelen als voorbereiding op het volgende turnseizoen. Tijdens de toestelkampioenschappen die Fysion organiseert op 9 en 10 juni zullen alle jeugd, junior en senior tunsters van de 4e tot 6e divisie nogmaals in actie komen. Daarnaast staan op 7 juli nog de clubkampioenschappen van Fysion op het programma, waar ook de jongere meiden hun nieuwe oefeningen laten zien.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer