BV Peatminers meiden U14 een ervaring rijker

BV Peatminers sloot het seizoen af met een allerlaatste wedstrijd van V12 en de meiden van U14 zijn op bezoek geweest bij Donar in Groningen.

Peatminers meiden U14 ervaring rijker
Na het behalen van het verdiende kampioenschap, stonden de meiden van Peatminers afgelopen zaterdag in de halve finales voor het Nederlands kampioenschap bij Celeritas-Donar in Groningen. De 2 wedstrijden tegen Celeritas-Doner en Landslake Lions gingen helaas verloren, maar de meiden, trainer en supporters weer een ervaring en een schitterende herinnering rijker.

Picker Reds – Peatminers

In de 1e periode was het team vooral verdedigend niet bij de les. De tegenstander kreeg teveel ruimte en kon met 10-11 in het spoor van de meiden blijven. Maar daarna zetten de meiden de knop om. Er werd niet één, maar een paar tandjes strakker verdedigd. En in de aanval vonden de meiden elkaar goed. En dat leverde veel makkelijke scores op. Via 12-15 en 17-27 kwam de 19-37 ruststand op het bord. Na de rust was de concentratie opnieuw even zoek. En werd niet als team gespeeld. In periode 6 herstelden de meiden zich en speelden ze met overmacht de wedstrijd uit (26-56).

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer