Carlijn Koebrugge van Team Eurosped naar Apollo 8

Komend volleybalseizoen komt de 20 jarige volleybalster Carlijn Koebrugge uit voor volleybalvereniging Ecare Apollo 8 uit Borne. Het is de tweede versterking voor de club uit Borne die vanaf september in de eredivisie uitkomt. De 20 jarige volleybalster kwam het afgelopen volleybalseizoen uit voor Eurosped uit Vroomshoop en blijft met haar overstap op het hoogste niveau volleyballen.

Met de komst van Carlijn Koebrugge krijgt het team steeds meer vorm. Trainers Thijs en Bart Oosting: “Met Carlijn hebben we op de middenpositie de versterking in huis gehaald die een extra kwaliteitspuls brengt aan ons team. Haar kracht ligt in de blokkering en ze heeft een sterke service. Bovendien is ze erg ambitieus en leergierig. Een prima match voor het team en de vereniging”.

Foto archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer