Dames Rosstars promoveren voor de tweede keer op rij; Rivo degradeert

De volleybaldames van het Rossumse Rosstars zijn afgelopen zaterdag voor de tweede keer op rij gepromoveerd. De ploeg van Helmuth ter Braack zal het volgend seizoen uitkomen in de eerste divisie. Tijdens de promotie- degradatiewedstrijden was Rosstars te sterk voor Bolsward, 2-1, en Rivo Rijssen, 2-0.

Rosstars debuteerde dit seizoen in de tweede divisie, maar neemt na één jaar alweer afscheid van deze divisie. Nooit eerder speelde Rosstars op zo’n hoog niveau. Het betekent overigens wel dat door de promotie van Rosstars Rivo uit Rijssen, ook verlies tegen Bolsward, is gedegradeerd tenzij zich teams terug trekken dan bestaat er een mogelijkheid dat Rivo in de eerste divisie blijft acteren.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer