De Tukkers met 0-4 te sterk voor KOSC

De Tukkers heeft in Ootmarsum een ruime en verdiende 0-4 overwinning op KOSC behaald. De Tukkers was vanaf het begin de betere ploeg en kreeg direct al een paar dotten van kansen die niet benut werden. Na een half uur spelen moest KOSC met tien man verder. Stijn Brunnikhuis kreeg rood toen hij met een te hoog been het hoofd van Marco Stege raakte. Een paar minuten later kreeg De Tukkers een strafschop wegens hands binnen de zestien. Dit presentje werd door Joep Egberink verzilverd. Rust 0-1.

In de tweede helft ging KOSC driftig op zoek naar de gelijkmaker, maar ondanks aandringen bleef een doelpunt uit. Tien minuten voor tijd besliste De Tukkers de wedstrijd. Tymo Schär tikte op aangeven van Thijmen Meijer de bal tegen de touwen. Even later verzilverde Egberink zijn tweede strafschop, Robin Kwast was neergehaald, en kort voor tijd werd het nog 0-4 door een doelpunt van Kjell Huisman.

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer