De Tukkers verliest thuis van Eilermark

De Tukkers heeft thuis in Albergen een 1-2 nederlaag geleden tegen het bezoekende Eilermark. De grensbewoners kenden een veel betere eerste helft dan de thuisclub en dat resulteerde voor rust al in een 0-2 voorsprong voor de bezoekers door doelpunten in de 22ste minuut van Guilerme Prates Do Vale die hard uit de rebound raak schoot. Na een half uur spelen verdubbelde aanvoerder Dayiem Hayiem met de kop de stand.

In de tweede helft tapte de thuisclub wel uit een ander vaatje, kreeg ook kansen, maar verder dan een doelpunt twintig minuten voor het einde kwam men echter niet. Het was Joep Egberink die fraai binnen schoot en de eer voor de thuisclub redde. Eilermark was nog dicht bij haar derde doelpunt, maar paal en lat stond succes in de weg.

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer