EHV heren thuis fors onderuit tegen Ede (2-7)

De hockeyheren van EHV hebben zondag in de eerste klasse thuis van Ede, de nummer vier van de competitie, met 2-7 verloren. Bij de rust was de wedstrijd al beslist (0-4) waarna EHV in de tweede helft nog wel scoorde via Luuk Timmerman en Stijn Adolfsen, maar die goals hadden slechts statistische waarde. Door dit resultaat hebben de Enschedeërs in principe nog geen 100% garantie op veiligheid, maar het programma is ze niet ongunstig gezind. Hun volgende wedstrijd is weliswaar uit bij koploper IJsseloever, nummer twaalf Fletiomare moet tegelijkertijd naar Amersfoort en als de thuisploeg wint, zoals verwacht mag worden, blijft de marge met EHV zeven punten en dus onoverbrugbaar met nog twee wedstrijden te gaan.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer