Excelsior’31 verliest met negen man van sc Genemuiden

Het Rijssense Excelsior’31 heeft zaterdagmiddag de Overijsselse derby in Genemuiden met 2-1 van Sportclub Genemuiden verloren. De ploeg uit Rijssen kwam in de eerste helft op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Mirko Zwiers. Lang leek deze stand ook de ruststand  te worden maar twee minuten in blessure tijd scoorde de thuisclub tegen door een doelpunt van Sijmon Eenkhoorn.

In het begin van de tweede helft kreeg Penterman een unieke kans zijn team opnieuw op voorsprong te brengen, maar hij miste deze mogelijkheid. Even later was het wel raak aan de andere kant. Een door Mirko Zwiers veroorzaakte strafschop werd door Omar Kavak onberispelijk binnen geschoten. Zwiers kreeg voor zijn overtreding rood en toen even later raakte Melvin Velthuis geblesseerd raakte en trainer Peter Wesselink (foto) al door zijn wissels heen was moesten de gasten met negen man verder. Brummelkhuis kreeg in blessure tijd nog een mooie kans op de gelijkmaker maar het bleef bij 2-1 in Genemuiden.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer