FC Twente na verlies stap dichter bij degradatie

Na opnieuw verlies, nu in Den Haag tegen ADO, is degradatie uit de eredivisie voor FC Twente weer een stap dichter bij gekomen. De ploeg van Marino Pusic begon zoals zo vaak dit seizoen wel goed aan de wedstrijd en kwam na dertien minuten verdiend op een 0-1 voorsprong. Maher zette goed door en Fredrik Jensen (foto) gleed de 0-1 binnen. Even later kreeg Slagveer, opnieuw op aangeven van Maher, de kans de stand te verdubbelen maar hij miste. Toen iedereen zich al verzoend had met een 0-1 ruststand verspeelde Assaidi knullig de bal aan Johnsen en die schoot hard raak.

In de tweede helft was ADO de betere en kreeg ook wel mogelijkheden, maar goed optreden van Drommel voorkwam vooralsnog de 2-1. Deze kwam alsnog. Een kwartier voor tijd was het opnieuw Johnsen die de bal over Drommel wipte. Een alles of niets offensief van FC Twente leverde alleen een kans voor Hooiveld (foto r.) op maar ook hij zag geen mogelijkheid de bal in het doel te werken.

Foto’s: sportfoto-oost

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer