Heracles Almelo in jubileumshirt bij 115-jarigjubileumduel

Op 3 mei aanstaande bestaat Heracles Almelo 115 jaar. De club, opgericht in 1903, staat hier uitgebreid bij stil tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht op 29 april. Bij deze zogenaamde jubileumwedstrijd speelt de ploeg van trainer John Stegeman in een jubileumshirt, gebaseerd op een tenue uit 1903 en in de zwart-witte clubkleuren van nu. Hoofdsponsor Asito en kledingsponsor Acerbis staan ter ere van het jubileum eenmalig hun plaats op het shirt af.

Het jubileumshirt wordt uitsluitend in de jubileumwedstrijd gedragen. Voor supporters van Heracles Almelo is een beperkte oplage van 115 genummerde jubileumshirts beschikbaar. De pre-order van de shirts start vandaag (zaterdag 14 april) om 10.00 uur exclusief in de FanServiceShop in het Polman Stadion.

Heracles Almelo heeft in aanloop naar het 115-jarig jubileum opnames gemaakt met clubiconen als René Kolmschot en Folkert Velten. Deze worden in aanloop naar de wedstrijd gepubliceerd. Daarnaast maakt de club in de komende weken verdere activiteiten rond de jubileumwedstrijd bekend. Ook in de daaropvolgende jubileumweek, met op donderdag de verjaardag, staat de club stil bij het 115-jarig bestaan.

Foto’s Heracles Almelo

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer