Heracles Almelo kan jubileumwedstrijd niet winnend afsluiten

Het is de ploeg van John Stegeman in de laatste competitiewedstrijd en tevens jubileumwedstrijd niet gelukt deze winnend af te sluiten. Tegen FC Utrecht kwam het uiteindelijk na een 2-0 voorsprong halverwege niet verder dan 2-2. De thuisclub begon uitstekend want binnen zestig seconden stond het al op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Brandley Kuwas (foto r.).

Vier minuten later was het zelfs al 2-0 toen Kristoffer Peterson Jaroslav Navratil (onder) vrij voor de keeper zette en hij met een listig balletje doelman Jensen verschalkte. FC Utrecht probeerde voor rust nog wel iets terug te doen, maar de vertrekkende doelman Bram Castro stond vooralsnog een tegentreffer in de weg.

In de tweede helft lukte het de thuisclub niet de lijn van voor de rust door te trekken. Twintig minuten voor tijd verkleinde Sander van de Streek de achterstand en vijf minuten voor tijd werd het zowaar 2-2 toen Mark van der Maarel in de kluts de meest gelukkige was en de eindstand op 2-2 bepaalde. Heracles Almelo speelde deze wedstrijd in historische shirts.

Foto’s: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer