Heracles Almelo verliest thuis van sc Heerenveen

Heracles Almelo heeft zich zondagmiddag een slechte dienst bewezen in de strijd om de play-off wedstrijden. Thuis verloor de ploeg van John Stegeman met 1-2 van sc Heerenveen. Het duel kwam maar moeilijk op gang en de kansen waren spaarzaam. In de slotfase van de eerste helft was het Heerenveen dat in korte tijd tweemaal toesloeg. Eerst scoorde Throsby en een paar minuten later benutte Zeneli een toegekende strafschop.

In de rust paste Stegenman twee wissels toe. Hij bracht Gladon voor Jakubiak en Duarte nam de plaats in van Baars. Gladon dacht direct al de aansluitingstreffer te scoren, maar zijn doelpunt werd wegens buitenspel afgekeurd. De thuisclub bleef daarna kansen creëren maar het vizier stond met name bij Kuwas (foto r.), tweemaal, en Peterson niet op scherp deze middag. In blessuretijd redde Darri (onder) de eer. Heracles Almelo staat op een tiende plaats met 37 punten uit 29 wedstrijden.

Foto’s archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer