HHC Hardenberg en Excelsior Maassluis delen de punten

HHC en Excelsior uit Maassluis hebben zaterdagmiddag de punten in Hardenberg gedeeld. Na een 1-0 stand bij rust werd het 1-1. De thuisclub begon goed aan de wedstrijd. Eerst schoot Rick Hemmink op de kruising, maar na twintig minuten kwam toch de verdiende voorsprong voor HHC. Rob van der Leij maakte alleen voor de doelman geen fout.

Vier minuten na de hervatting was het gelijk. Uit een hoekschop kwam de ploeg uit Zuid-Holland langszij toen Niels Redert uit een hoekschop voor de gelijkmaker wist te zorgen. Twintig minuten voor tijd kreeg invaller Walter Dias Nzasi (foto onder) een mooie kans op de 2-1, maar hij miste. Ondanks aandringen van de thuisclub werd er niet meer gescoord.

Foto’s: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer