HHC Hardenberg na winst op AFC nu vijfde

HHC Hardenberg heeft het inhaalduel in Amsterdam tegen AFC met 0-3 gewonnen. Door deze overwinning staat HHC nu op een vijfde plaats in de tweede divisie. De gasten kwamen na acht minuten al op een 0-1 voorsprong door een eigen doelpunt van Thomas van den Houten die een voorzet van Sargon Gouriye in eigen doel schoot.

Negen minuten later was het al 0-2. Dit keer was het Gouriye zelf die scoorde. Het was sowieso de wedstrijd van Gouriye want een kwartier na zijn eerste doelpunt  tekende hij ook voor zijn tweede en HHC’s derde doelpunt van deze avond. Met 0-3 zochten beide  teams de kleedkamers op. Na de hervatting kreeg HHC nog tal van mogelijkheden om de score te verhogen, maar doelman Zonneveld behoedde zijn club voor een nog groter nederlaag.

Foto archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer