Hulzense Boys ontvangt Be Quick’28

Zaterdag speelt Hulzense Boys de belangrijke thuiswedstrijd tegen Be Quick’28. Het verschil tussen beide ploegen is slechts een punt, in het voordeel van de ploeg uit Zwolle. De ploegen speelden eerder tegen elkaar in de provinciehoofdstad, waarbij Be Quick’28 in een doelpuntrijk duel uiteindelijk met 5-3 aan het langste eind trok.

Be Quick’28 begon het seizoen uitstekend en stond nog een tijdje gedeeld bovenaan. Na het goede beginnen volgden er enkele mindere resultaten, waardoor de ploeg terugzakte naar de middenmoot. Inmiddels hebben de Zwollenaren de weg omhoog weer ingeslagen en na de winterstop werden er al 12 punten gepakt. De laatste twee wedstrijden werden bovendien winnend afgesloten, tegen respectievelijk Voorwaarts en WVF. Vorige week leek de derby tegen WVF in een gelijkspel te eindigen, maar ondanks het feit dat men met een man minder speelde werd er in de slotfase toch nog gewonnen met 1-2.

Hulzense Boys sloot haar competitiewedstrijd vorige week ook winnend af. In Dinxperlo werd een knappe 0-3 overwinning behaald. Daarmee kwam het puntentotaal op 29, waarvan er 15 na de winterstop zijn behaald. Voor Hulzense Boys zaterdag opnieuw de mogelijkheid 3 punten aan het totaal bij te voegen. Dat zal echter geen gemakkelijke opgave worden. De wedstrijd op Sportpark Smidserve begint om 14:30 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer