Jolly Jumpers na winst zeker van een plaats in de final four

Zaterdagavond stond voor de dames van Jolly Jumpers de wedstrijd thuis tegen Landslake Lions uit Landsmeer op het programma. De wedstrijd kwam moeizaam op gang. Aanvallend moesten de dames uit Tubbergen hun draai nog vinden, wat resulteerde in een kwartstand van 12-10. Het tweede kwart vonden de dames uit Tubbergen de open man, wat leidde tot een aantal mooie scores. Verdedigend kon er nog een tandje bij op, waardoor de rust werd ingegaan met en lichte voorsprong van 31-23.
Na rust kwam Landsmeer sterk uit de kleedkamer, waardoor Jolly Jumpers de knop om moest zetten. Dit gebeurde en de open man werd goed gevonden. Kwartstand: 51-44 Het vierde kwart werd het nog even spannend, maar de dames uit Tubbergen gaven zich niet gewonnen en speelde de wedstrijd solide uit. Eindstand: 60-54. Dit betekent dat Jolly Jumpers met zekerheid een plaats heeft bemachtigd in de final four.  Volgende week speelt Jolly Jumpers een uitwedstrijd in Berlicum tegen Springfield.