Jolly Jumpers verzekerd van eerste plek in reguliere competitie

Zondag stond voor de dames van Jolly Jumpers de wedstrijd tegen Springfield uit Berlicum op het programma. Jolly Jumpers begon sterk aan de wedstrijd en vond goed de open man, wat leidde tot mooie scores. Dit resulteerde in een voorsprong voor de dames uit Tubbergen: 11-20. In het tweede kwart ontbrak de focus bij Jolly Jumpers, waardoor de Tubbergse dames wat terug zakten. Springfield maakte hier goed gebruik van en kwam wat makkelijker tot scoren. De Jumpers hadden wat moeite met scoren maar herstelden zich wel weer aan het einde van het 2e kwart, wat leidde tot een tussenstand van 26-36
Na de rust was de focus weer terug voor de Jumpers. Er werden mooie scores gemaakt en de defence zat goed dicht. De ballen vielen feilloos door het netje en de dames uit Tubbergen stonden als team op het veld. Kwartstand: 43-57. In het laatste kwart ging Springfield in een zone staan. Dit bracht Jolly Jumpers niet in de problemen, het werd goed opgelost en hierdoor werd de wedstrijd goed afgesloten. Jolly Jumpers dames 1 is door de winst op Springfield, verzekerd van de eerste plek in de reguliere competitie.
Eindstand: 64-77.
Op zaterdag 21 april, speelt Jolly Jumpers haar laatste competitie wedstrijd, voordat de Final Four begint. Er wordt om 20:45 uur gespeeld tegen BV Hoofddorp in de Burgemeester Verdegaalhal te Tubbergen.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer