Kampioen Apollo 8 ook te sterk voor VC Sneek 2

De kersverse kampioen Apollo 8 heeft ook de laatste thuiswedstrijd gewonnen. IN een goed gevulde sporthal werd het tweede team van VC Sneek met 3-1 aan de kant gezet. De verschillen in de setstanden waren echter minimaal. De eerste set ging naar de thuisclub met 25-23 en alleen in de tweede set was het verschil duidelijk, namelijk 25-11 voor de kampioen.

De derde set leverde hetzelfde spelbeeld op als de eerste maar nu ging de setwinst naar de gasten met 24-26. In de vierde was er opnieuw weinig verschil en bij de stand van 24-24 kreeg Jet Oosterheert een publiekswissel aangezien zij volgend seizoen niet meer voor het eerste team van Apollo 8 uitkomt, iets wat ze zelf had aangekondigd. De setwinst ging met 25-23 naar de thuisclub.

 

Foto’s Rudi van ’t Rood

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer