Kampioenenbal bij Peatminers

De zaterdag stond bij Peatminers in teken van het laatste wedstrijdweekend en niet zomaar een weekend, maar liefst 2 teams konden hun kampioenschap gaan vieren na de wedstrijd. Volle tribunes met opa’s, oma’s, vaders, moeders en vele andere supporters in sporthal de Stamper. Om 11.45 uur was de start van het kampioenenbal van de meiden u14 en jongens u12. De jongens u12 streden tegen Picker Reds uit Eibergen, vol passie, plezier, enthousiasme en mooie aanvallen naar de winst 60-10 waarna het feest samen met de supporters, confetti, slingers en natuurlijk de kampioensbeker kon beginnen.

Op het andere veld moesten de meiden van u14 het opnemen tegen Jolly Jumpers uit Tubbergen, een geduchte basketbalvereniging gezien het verleden. Het was tot aan de laatste seconde een spannende, zenuwslopende (voor de supporters) fantastische wedstrijd. Volop strijd, wil om te winnen en mooie acties van beide kanten. Met een uiteindelijk verdiende overwinning, zij het maar net met 1 punt van 58-57 voor Peatminers. En dus ook knalden het “we are the champions” uit de boxen en werden de kampioenshirts uitgedeeld samen met de medailles en de kampioensbeker.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer