Kleine nederlaag Heracles Almelo tegen Ajax

Heracles Almelo heeft zondagmiddag een kleine nederlaag geleden. In Amsterdam werd het na negentig minuten spelen 1-0. In de eerste helft waren de meeste kansen voor de thuisclub maar de spelers sprongen deze middag slecht met de geboden mogelijkheden om of waren met hun gedachten al bij de topper volgende week tegen koploper PSV. Het was dan ook niet verwonderd, aangezien ook Heracles Almelo niet echt gevaar kon stichten, dat het bij rust nog 0-0 stond.

De tweede helft liet hetzelfde spelbeeld zien alleen nu viel er wel een doelpunt. Op aangeven van Kluivert scoorde Neres de 1-0. Even later had Kluivert zelf de mogelijkheid om de score te verdubbelen, maar hij faalde. Een kwartier voor tijd voorkwam Bram Castro de 2-0 toen hij een schot van Kluivert keerde.

Foto archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer