Laatste thuiswedstrijd heren Webton

De competitie 2017-2018 zit er bijna op voor de lange mannen van Webton. Nog twee wedstrijden te gaan. Eén thuis aanstaande zaterdag 14 april en daarna nog een uitwedstrijd naar Veenendaal. Zaterdag dus de laatste kans om dit seizoen de mannen aan het werk te zien in de Topdivisie. Tegenstander is het onderaan staande Olhaco uit Hoogeveen, dat vecht tegen degradatie.

Het was een vreemd seizoen, dat begon met blessures en het inpassen van nieuwe spelers en dat ook begon met vreemde uitslagen. Maar gaandeweg kreeg trainer Hans Bruins de ploeg aan het spelen en werden de nodige punten binnengehaald, wat nu resulteert in een stabiele notering in de top vijf. Er zit nog iets meer in als beide laatste wedstrijden in winst worden omgezet.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer