Mariënberg ontvangt kampioenskandidaat ON

Komende zaterdag speelt Mariënberg thuis tegen ON uit Almelo. Oranje Nassau staat op Pole Position! Het is al lang niet meer de vraag wie er kampioen gaat worden in de 3e klasse D maar wanneer Oranje Nassau de vlag op sportpark Ossenkoppelerhoek in de top kan hijsen. Afgelopen dinsdag namen ze op het knollenveld van RKSV Rijssen al een voorschot op de titel.

Echter, ze moeten nog minimaal een weekje op een kampioenfeestje wachten, want Mariënberg heeft nog wat recht te zetten na de zeperd van vorige week tegen rode lantaarndrager Achilles Enschede. Het kan maar zo zijn dat zij de ene week verliezen tegen de hekkensluiter en komende zaterdag de ruggen rechten tegen de aanstaande kampioen.

 Wint ON van Mariënberg en Bergentheim speelt onverhoopt gelijk dat mogen de Almelöers zich officieus de beste van de derde klasse D noemen. Bij ieder ander scenario moet de schaal nog even in de kast blijven staan. Het duel staat onder leiding van de heer Martin Bos en hij fluit om half drie voor het eerst op zijn fluit.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer