Mariënberg op bezoek bij rode lantaarndrager Achilles

Zaterdag speelt Mariënberg in Enschede tegen Achillles de onbetwiste rode lantaarndrager. Achilles heeft reeds 7 punten achterstand op Drienerlo en vijf op RKSV, echter heeft de ploeg uit Rijssen twee wedstrijden minder gespeeld. Je denkt dan misschien een kansloze missie voor het elftal van interim-trainer Ben Jansen nadat ze, hoe dat zo mooi heet: in goed overleg, braken in de winterstop met de reeds afscheidnemende trainer Mark de Jong.

Na twintig wedstrijden heeft Mariënberg reeds het puntentotaal van vorig jaar geëvenaard, namelijk 34 punten. Opmerkelijk genoeg met hetzelfde aantal winstpartijen (9x) en gelijke spelen (tot nu toe 7 stuks). Maar ze moeten nog wel even winnen van Achilles Enschede. Vorig jaar, op 2 december 2017, lukte dat vrij eenvoudig. De 2-0 zege was een uitermate magere afspiegeling van het veldoverwicht wat wij destijds hadden. Echter we mogen de boel in Enschede zeker niet onderschatten. De wedstrijd begint om 14:30 uur.

Actie foto archief eerste wedstrijd

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer