Medailles voor Fysion bij individuele springwedstrijden

Op zaterdag 21 april en zaterdag 28 april waren de individuele springwedstrijden voor regio oost. Iris Bolink en Marvin van der Veen mochten als senioren als eerste van start op zaterdag 21 april in Rijssen. Marvin behaalde op mini vrij een mooie tweede plek en op mini pega een mooie eerste plek. Voor Iris was de tegenstand groot, maar behaalde op mini pega een mooie vierde plek en mocht ook een medaille naar huis nemen. Voor mini vrij was de tegenstand zeer groot. Hier behaalde Iris een mooie 19e plek.

Op zaterdag 28 april was de beurt aan alle junioren. Sem Aalderink en Rowan van der Heide begonnen als eerste. Op airtrack behaalde Rowan een 5e plek en Sem behaalde de bronzen plak. Op mini pega kwam Sem helaas net naast het podium met een mooie 4e plek en mocht Rowan een mooie bronzen plak halen. Op mini vrij hadden de heren zeer mooi gesprongen. Rowan behaalde een mooie derde plek en Sem mocht zelfs het goud mee naar huis nemen.

Aan het eind van de ochtend en op de middag kwamen de dames aan de beurt. Tara ten Brummelhuis, Merle Kamerling, Sofie Hopster, Demi Hallink, Danique Kleinjan, Floor Nijmeijer, Danique Nijland, Lianne Deijk, Fleur Broens en Marly van Egmond sprongen met elkaar een zeer mooie wedstrijd. Het deelnemers veld was zeer groot (60 tegenstanders), maar Fleur mocht met haar 5e plek op mini vrij een mooie medaille naar huis nemen. Voor de andere deelnemers was de tegenstand erg groot.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer