Open District Noord-Oost Poomsae Kampioenschap 2018

Zondag was er het jaarlijks terugkerende Open District Noord-Oost Poomsae Kampioenschap 2018, welke in Nijverdal werden gehouden. Namens Taekwondo Oude Luttikhuis deden de volgende deelnemers mee.

’s Morgens werd er begonnen met de dames. Voor Defne Kuckuk was het haar eerste stijltoernooi en daar deed ze het goed. In een poule van maar liefst 14 deelneemsters is ze helaas niet in de prijzen gevallen, maar desalniettemin heeft ze wel een mooie medaille gewonnen.

Waar TJ Dsvid Richards vorig jaar nog een tweede plaats opeiste, heeft ze dit jaar de hoogste podiumplaats weten te bereiken en dus als eerste geëindigd, wat een prachtig resultaat is.

’s Middags waren de heren. Rom Langerak had wat last van de zenuwen, maar ondanks dat heeft hij, in zijn poule van 4 deelnemers, de eerste plaatst weten te bemachtigen welke zeer verdiend was.

Lourens Bonthuis werd verplaatst naar de 66+ Poule, omdat hij de enig ingeschrevene was. Sinds lange tijd was dit weer eens een toernooi voor Lourens. Hij had zeer ervaren tegenstanders in zijn poule zitten en ging met de derde plaats naar huis.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer