OZ&PC heren 1 verovert tweede plek na winst op VZV.

Het eerste heren team van OZ&PC Oldenzaal heeft de tweede plek op de ranglijst van de landelijke Eerste klasse overgenomen van PSV door afgelopen zaterdag IJmuiden met 13-11 te verslaan. In de eerste twee periodes gingen de ploegen gelijk op. Pas in de derde periode wist OZ&PC een gat te slaan, maar hield dit niet lang vast. Pas twintig seconden voortijd wist de Oldenzaalse ploeg de zege binnen te halen.

Volgende week speelt het team van trainer Tom Middeljans het laatste competitieduel tegen Z&PC Katwijk. Weet de Oldenzaalse ploeg te winnen, dan is het zeker van de tweede plek en kan het zich opmaken voor de promotie-degradatie wedstrijd naar de Eredivisie.

Periode standen: 3-3, 4-3, 5-3, 1-2. Scores OZ&PC: Maik Slot 4x (8), Niek van der Molen 4x, Joey ten Doeschot 2x, Mike van Puffelen, Danny Stegehuis en Ton Wigger allen 1x.

Foto’s: Herman Zandhuis

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer