Sterke slotfase bezorgt HHC alsnog de windt bij Achilles’29

Een sterke slotfase heeft HHC uit Hardenberg alsnog de drie punten bezorgt. Twintig minuten voor het einde keek de ploeg van Gert Jan Karsten in Groesbeek bij Achilles’29 nog tgegen een 2-0 achterstand, doelpuntenmakers Aleksander Jankovic 17’en Mehdi Raqqadi 27′, maar twee invallers zorgden binnen tien minuten voor de kanteling van de wedstrijd.

 

Eerst was het invaller Derina Reinders die twintig minuten voor tijd de aansluitingstreffer scoorde en twee minuten later was het de andere invaller, Vincent Schmidt (foto onder), die de gelijkmaker binnen tikte. De thuisclub was volkomen de kluts kwijt en toen Rob van der Leij (foto r.) de 2-3 maakte was het verweer van de thuisclub definitief gebroken. Tien minuten voor tijd gooide Reinders met zijn tweede doelpunt de wedsdtrijd definitief in het slot.

Foto’s archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer