Succesvol BMX weekend voor rijders Twentse Ros

Zaterdag is in Nuland het Brabants Kampioenschap gereden onder de vlag van de NFF. Elf rijders van het Twentse Ros hebben gestreden om deze titel. Pechvogel was Douwe Veldhuis die 2 keer gevallen is in de manches. En dus klaar was met de wedstrijd.
Wouter de Ruiter (7de), Manuel Baumer (5de), Viggo Pegge (5de),  Kjeld Grob (7de) hebben gestreden tot en met halve finale. Finalisten waren Tom Peters 4de, Jesper Nijhuis 7de en Tristan Altena 7de. Mathijs de Ruiter stond op podium met een mooie 2de plek.
Zondag werd onder de vlag van de KNWU de Top Competitie gereden. Met 627 rijders aan de start beloofde het een lange dag te worden. In de categorie 15 jaar reden zelfs 4 Twentse Rossers mee. Ronan Maring behaalde hier de halve finale. Damian Ragbourn eindigde in de manches, Jesper Grob en Brian Vloon in de kwart finale. Travis Jansen behaalde in de finale bij jongens 12 jaar een knappe 6de plek. En zijn zus Maura Jansen haalde bij meisjes 9-10 jaar de 3de plaats. Volgend weekend staat de Europese Ronde 3&4 in Zolder (B) en een districtswedstrijd in Nijverdal op de agenda.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer