Super Saturday WVC Volley groot succes

Het was afgelopen zaterdag de hele dag een groot feest in sporthal ’n Dikken in Wierden. WVC Volley organiseerde een zogenaamde Super Saturday waarbij maar liefst dertien wedstrijden gespeeld werden. Het was binnenkomen door een ballonnenboog van Ballonnen Pietje en meteen konden er lootjes gekocht worden wat voor de vereniging een daverend succes was.

Mede dankzij rond de 40 enthousiaste winkeliers, die vele verschillende prijzen beschikbaar stelden, konden er leuke prijzen worden verdeeld en waren de loten vrijwel uitverkocht. De opbrengst van de verloting komt ten goede van de jeugd van WVC. Buiten stonden er attracties voor de jeugd zoals een springkussen en een smashmeter. Hier werd goed gebruik van gemaakt.

Tijdens de wedstrijd van dames 1 mocht de volleybaljeugd van de vereniging plaatsnemen op de viptribune. Ze werden goed verwend daar met wat te drinken, een snoepje en klappers. Om het feest compleet te maken waren de dj’s van R&R licht en geluid de hele dag in ons midden. Zij zorgen tijdens de wedstrijden voor de gezelligheid. Wat uiteraard meehielp aan de sfeer was dat dames 1 de wedstrijd met 3-1 winnend afsloot en later op de dag kampioen werd. Jongens C1 werd overigens ook die dag kampioen.

 

Foto’s: Jan van den Noort

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer