SVZW met tien man ruim langs ASV Dronten

SVZW uit Wierden heeft zaterdamiddag geen enkele moeite gead met ASV Dronten. Na een 0-1 ruststand werd het 0-3 voor de ploeg van Philip Agteres. SVZW kwam voor rust na vijftien minuten op een 0-1 voorsprong toen Maarten Jansen uit een corner van Tim Potharst raak kopte. Ruast 0-1.

In de tweede helft werd eerst een doelpunt van Maafrten janen wegens buitenspel afgekeurd en even daarna kon John Lubbers vertrekken toen hij rood kreeg wegens het vasthouden van een doorgebroken speler. De tien van SVZW hielden stand en zeven minuten voor tijd verdubbelde  Nigel Michels de stand. In belssure tijd bepaalde Yessun Maskoul (foto) de eindstand op 0-3. Concurretn Flevo Boys won uitert moeizaam met 2-1 van Vroomshoopse Boys.

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer