TVC’28 vrij eenvoudig langs Victoria’28

TVC ’28 wist op een doordeweekse speelronde Victoria ’28 te verslaan zonder echt te overtuigen. In een wedstrijd waar veel balverlies werd geleden wist TVC ’28 op de juiste momenten te scoren. Na 15 minuten was het Stefan Huiskes die de meest oplettende was in de zestien meter. Met een beheerst schot tekende hij voor de 0-1. Hierna controleerde TVC ’28 de wedstrijd. In de counter was het Bas Blokhuis die op slag van rust perfect voor gaf aan Stef Roelofs en hij wist het doeltreffend af te ronden.

De tweede helft was een kopie van de eerste. Veel balverlies over en weer, maar TVC ’28 wist de wedstrijd te controleren. In de 55ste minuut wist Tom Koelman de 0-3 op het scorebord te zetten. Een afgeslagen schot van Jeffrey Huizinga werd oplettend door hem binnen geprikt.  In het resterende deel wist Victoria ’28 nog wel de eer te redden. Eindstand: 1-3.

Komende zondag staat de thuiswedstrijd tegen Achilles ’12 op het programma. Om 14.30 uur zal de bal gaan rollen in Tubbergen.