Twee jonge, nieuwe spelers sluiten zich aan bij Borhave damesselectie 2018-2019

In de afgelopen dagen hebben twee speelsters overschrijving naar Borhave aangevraagd, het Betreft Susan Boon en Daniëlle Mulder.

Eerste speler is Susan Boon (foto r)

Susan Boon komt over va E&O Emmen, is 20 jaar oud en woont momenteel in Groningen. Ze zit in het derde jaar van de studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Hanzehogeschool in Groningen. Susan begon op haar vijfde bij handbalvereniging Hazewind in Gieten. Afgelopen 6 jaar speelde ze bij E&O in Emmen. Komend handbalseizoen maakt Susan de overstap maken naar Borhave. Susan ziet Borhave een als ambitieuze en gedreven ploeg waar ze van toegevoegde waarde wil zijn. De overstap naar Borhave past bij het doel op eredivisieniveau te blijven spelen en waarbij ze zichzelf verder wil blijven ontwikkelen, maar ze wil ook haar studie komend jaar kan afronden, daarin vind ze bij Borhave herkenning en erkenning.  

Tweede nieuwe speler is de uit Enschede afkomstige Daniëlle Mulder.

Danielle Mulder is 19 jaar en is een linkerhoekspeelster. Daniëlle maakt de overstap maakt vanuit Kwiek Raalte. Waar ze in de landelijke A-divisie jeugd uitkwam. Danielle is begonnen met handballen bij EHC uit Enschede en is via Combinatie ’64 gaan spelen in de landelijke A divisie bij Kwiek Raalte. Danielle ziet de stap naar Borhave als een mooie kans om in de eredivisie te gaan handballen en zichzelf verder te ontwikkelen binnen de selectie.

Foto Susan Boon: @Tina Kolthof

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer