Volleybalster Charlot Vellener in EK selectie U19

De 16 jarige Talent Team Papendal Arnhem speelster Charlot Vellener is door bondscoach Julien Van De Vyver geselecteerd voor het EK U19 volleybal, dat de komende week plaats vindt in Zrenjanin in Servië. Jong Oranje speelt op donderdag 26 april tegen Denemarken, op vrijdag 27 april tegen Hongarije en op zaterdag 28 april tegen gastland Servië, voor een plek op het EK dat in september plaats vindt in Albanië.

De Almelose Charlot Vellener woont tegenwoordig op Sportcentrum Papendal in Arnhem en is oud speelster van Krekkers uit Mariaparochie en Set-Up ’65 uit Ootmarsum. Ze is op dit moment, samen met haar teamgenoten, volop aan het trainen, als voorbereiding op dit Europese toernooi. Vorig jaar speelde Charlot haar eerste EK met Jeugd Oranje in Arnhem.

Foto: fam. Vellener

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer