Waterpolo heren OZ&PC kunnen zich opmaken voor P/D wedstrijden naar de Eredivisie

De heren van OZ&PC Oldenzaal hebben voor het derde keer oprij een succesvol seizoen achter de rug. Waar eerder promotie naar de Eerste klasse werd behaald en vorig seizoen de ManMeer-Cup finale werd bereikt, sluit de ploeg van trainer Tom Middeljans dit seizoen af met een tweede plaats. De Oldenzaalse ploeg versloeg ZPC Katwijk met 8-12.

Deze knappe notering geeft de Oldenzalers recht op het spelen van Promotie/degradatiewedstrijden naar de Eredivisie. Deze worden gespeeld in het weekend van 25-26-27 mei, de tegenstander is nog niet bekend. In een matig duel waar de scherpte ontbrak in de afronding, kon de Oldenzaalse ploeg pas in de laatste periode afstand nemen. Uiteindelijk werd het harde werken beloond en zo konden de drie punten meenemen naar Oldenzaal.

Periode standen: 2-3, 0-2, 4-2, 2-5. Doelpunten OZ&PC: Maik Slot 5x, Niek van der Molen, Robin van Grol, Ton Wigger, Mike van Puffelen, Joey ten Doeschot, Rens van Amelsvoort & Koen Neef allen 1x.

Foto archief: Herman Zandhuis

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer