Waterpolodames Het Ravijn uitgeschakeld; heren plaatsen zich voor de play-off

De waterpolodames van Het Ravijn zijn uitgeschakeld in de strijd om het kampioenschap. In de kwartfinale van de play-off wedstrijden verloor de ploeg uit  Nijverdal na het nemen van strafworpen ook de return van UZSC in Utrecht. De dames van coach Hans van Zeeland hadden de eerste wedstrijd vrijdagavond in eigen bad met 9-10 verloren. Door dit verlies zit het seizoen voor de dames erop.

In Utrecht ging de wedstrijd de gehele tijd gelijk op( 2-2, 2-2, 2-2 en 2-2) waardoor strafworpen ervoor moesten zorgen om een winnaar aan te kunnen wijzen. UZSC was trefzekerder en schoot er zes in; Het Ravijn bleef op vier steken.

Voor de heren van Het Ravijn komt er nog een vervolg. In Borculo won de ploeg van Robert Munkácsy met 11-13 van BZC Brandenburg en door deze overwinning zijn ze zeker van een plaats bij de eerste acht.

Foto’s Wim Beunk/Het Ravijn

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer