Webton te sterk voor Olhaco

In de Topdivisie wonnen de Webton-mannen ook hun laatste thuiswedstrijd. In een zeer goed gevulde Veldwijkhal werd het Hoogeveense Olhaco kansloos met 3-0 verslagen. Dat betekende voor Webton de zesde overwinning in de laatste zeven wedstrijden en voor Olhaco de definitieve degradatie. Webton staat met nog één wedstrijd te spelen nu op de vierde plaats met nog uitzicht op de derde plek als volgende week de uitwedstrijd in Veenendaal tegen MKB/Accountants wordt gewonnen. Na afloop van de wedstrijd werd er van twee spelers en trainer Hans Bruins afscheid genomen. Thijs Nijeboer heeft er voor gekozen om zich voor de volle 100% op beachvolleybal te richten en Stefan Boermans gaat spelen voor een eredivisieclub. Hij heeft een aanbieding van 2 clubs en gaat daar een keuze uit maken.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer