WVC heren wint van nummer twee Favorita

Afgelopen zaterdag was de laatste wedstrijd van het volleybalseizoen voor het eerste heren team van WVC Volley. De wedstrijd werd gespeeld tegen Favorita HS1. De heren van Favorita stonden op een verdienstelijke tweede plaats en WVC op de zevende voor aanvang van deze wedstrijd. In de eerste set werd er meteen goed druk gezet door WVC.

Favorita was duidelijk onder de indruk van de sterke service de verdedigende acties van de op papier zwakkere tegenstander. Met 16-25 werd deze set met duidelijke cijfers door WVC gewonnen. In de tweede set werd de vorm van de eerste set doorgevoerd. In het midden van de set slopen er toch wat slordigheden in het spel maar dat zorgde er niet voor dat Favorita een kans kreeg op de overwinning. Met 21-25 werd ook deze set winnend afgesloten.

In de derde set was het beeld niet anders. WVC wist de druk er op te houden. Ondanks af en toe een slordigheidje wisten de mannen met een sterke service de winst ook in deze set te pakken (15-25). De laatste set was de puf er wel een beetje uit. WVC wist geen druk te zetten en de set werd dan ook verloren met 25-15. Met een 1-3 overwinning op de nummer 2 werd de zevende plek door WVC veilig gesteld.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer