HSC’21 speelt zich op laatste dag veilig; Quick’20 naar de na competitie

HSC’21 heeft zich thuis dankzij een 3-1 overwinning op Dongen op de laatste speeldag definitief veilig gespeeld door een beter doelgemiddelde. Kind van de rekening en gedoemd het vege lijf alsnog te redden via de na competitie is het Oldenzaalse Quick’20. De 4-1 thuisoverwinning op OFC was niet voldoende om de ploeg uit Haaksbergen van de veertiende plaats te drukken.

HSC’21 had een bliksemstart en stond na één minuut dankzij Martijn Veldhuis al op een 1-0 voorsprong. Twee minuten later was het alweer gelijk door Glenn Kools en met deze stand werd er ook gerust. Na de hervatting scoorde Bas ter Hogt na tien minuten de 2-1 en zes minuten voor afloop scoorde Stef Ottink de verlossende 3-1.

Quick’20 heeft thuis er alles aangedaan om de na competitie te ontlopen. Halverwege stond het 2-0 door twee doelpunten van Jan Willem Kamp (foto). Na de hervatting kwam de thuisclub zelfs op een 4-0 voorsprong door doelpunten Jelle Leenders (75′) en Tim Zwienberg (80″). Kort voor tijd redde Martijn Tjon-A-Tjoek de eer de voor de gasten.

Foto archief: sportfoto-oost