STEVO grijpt naast derde priodetitel

STEVO kwam zondagmiddag één doelpunt tekort om de derde periodetitel in de wacht te slepen. Het werd 2-2 tegen NEC, na een 2-0 achterstand bij rust. STEVO moest winnen van NEC. Na een tamme eerste helft en de genoemde achterstand, tapte STEVO in de tweede helft uit een ander vaatje en gooide alles in de strijd wat het nog in zich had, niet tevergeefs. Eerst maakte Ingmar Reinerink fraai met het hoofd de aansluitingstreffer uit een corner van Stijn Harmelink. En diezelfde Stijn Harmelink schoot even later een vrije trap in één keer binnen.

Met nog een kwartier te gaan deed NEC het inmiddels dun door de broek. Tegen het fysieke geweld wat STEVO in de strijd gooide had de thuisclub geen passend antwoord klaar. Voetballend was NEC deze middag de betere, maar het karakter in de ploeg kwam toch weer van STEVO kant.

Het was jammer dat de wedstrijd met nog vijf minuten op de klok onderbroken werd door bliksem en onweer. STEVO zat juist in het goede ritme en eigenlijk was het wachten op het genadeschot. Na een onderbreking van een half uur werd er verder gespeeld en kreeg STEVO nog wel één goede kans, maar de winnende treffer bleef uit en zodoende greep NEC de derde periode. Voor STEVO is het seizoen nu voorbij. Het blijft eerste klasser en gaat genieten van een welverdiende vakantie.