TVC’28 sluit seizoen af met gelijkspel tegen Robur et Velocitas

In een eerste helft, waarin TVC’28 tegen Robur et Velocitas de bovenliggende partij was, kwam het in de 20ste minuut op voorsprong. Mauro Plegt (foto) kon van dichtbij scoren na een goede actie van Jeffrey Huizinga. Na deze goal werd de wedstrijd gecontroleerd zonder grote kansen te creëren.

In de tweede helft ging TVC’28 op zoek naar de 2e treffer. Met goed en verzorgd voetbal werden er enkele kansen gecreëerd. In de 70ste minuut was het wederom Mauro Plegt die binnen mocht schuiven. Ditmaal was het Marc Oudehinken die voor gaf. Tot vijf minuten voor tijd was er geen vuiltje aan de lucht voor de mannen van Eric Lippold. Hierna zakte het in en moest de uitstekend keepende Job Kuipers tot 2 keer toe vissen. Uiteindelijk een 2-2 eindstand.