Gouriye blijft toch, Van Hezel vertrekt

Sargon Gouriye (foto) blijft toch bij HHC Hardenberg. De aanvaller blijft daar tot het einde van zijn carrière voetballen, gaat trainerscursus TC3 doen en gaat bij de jeugd aan de slag. Middenvelder Tiemen van Hezel vertrekt na vijf jaar om een verre reis te maken. Daarna verhuist de Groninger naar de Randstad.

Gouriye is blij dat hij blijft. “Na de winterstop ging het weer prima ik had weer plezier en dat straalde ik ook wel uit. Uiteindelijk was er wel belangstelling maar dan moest er ver reizen of een niveau lager gaan”, legt hij uit. “Een paar weken geleden zijn we bij elkaar gekomen en waren we het erover eens dat we gewoon samen verder moesten gaan. Uiteraard ben ik er blij mee, ook omdat ik gewoon weer beter in mijn vel zit. Ik heb nu de juiste balans gevonden om mijn eigen kwaliteiten te gaan benutten.”

Van Hezel heeft een dubbel gevoel. “Vanaf juni ga ik vier maanden reizen in Zuid-Amerika en Midden-Amerika. Daarna zal ik verhuizen naar Amsterdam. Nu is het ideale moment omdat ik sinds dit jaar ben afgestudeerd van mijn master Finance en ik nog geen vaste baan heb. Ik zal de club en vooral de hechte spelersgroep missen.”

Foto: HHC Hardenberg/Tim van den Berg

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer