Antoinette Posthuma blijft bij Apollo 8; selectie is daarmee rond

Ook komend volleybalseizoen zal Antoinette Posthuma te zien zijn bij volleybalvereniging Ecare Apollo 8 uit Borne. Met haar aanblijven heeft de Bornse formatie de selectie voor komend seizoen rond. De spelersgroep bestaat hiermee uit dertien speelsters. Na lang twijfelen besloot Antoinette Posthuma ook komend seizoen te blijven volleyballen voor Ecare Apollo 8. Het wordt haar derde seizoen voor de nieuwe eredivisionist.

De selectie van Ecare Apollo 8 bestaat uit: Ilona ter Avest, Emma Bredewoud (nieuw) Laury Donker, Lieke Hilgenberg, Rinske Hofstee, Julliet Huisman, Esther Huls, Carlijn Koebrugge (nieuw)Benthe Olde Rikkert, Antoinette Posthuma, Manon van ’t Rood, Marlon Stevelink en Jeanine Stoeten (nieuw).

Foto archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer