Barbaros pakt titel bij De Tukkers

Barbaros uit Hengelo is zondagmiddag kampioen geworden van de derde klasse. In Albergen was het met 1-2 te sterk voor De Tukkers en dat was voldoende om voor de tweede keer op rij de titel te pakken. Voor De Tukkers was er deze middag ook nog iets te verdienen. Bij winst zou het namelijk periodekampioen zijn geworden.

Voor veel publiek was het begin duidelijk voor de gasten, maar na twintig minuten kwam De Tukkers steeds beter in de wedstrijd en kwam dan ook verdiend op een 1-0 voorsprong. Een verdediger van Barbaros tastte mis waardoor Tim Haarhuis de bal voorzette die bij de tweede paal door Jelle Hulskotte terug werd gekopt op Kjell Huisman die op zijn beurt de bal binnen schoot.

De eerste tien minuten na rust waren bepalend voor het verdere verloop van de wedstrijd. Kjell Huisman verzuimde de stand te verdubbelen, maar vijf minuten later was het wel raak aan de andere kant. Even later was het opnieuw Barabaros dat goed profiteerde van een fout bij De Tukkers en de 1-2 binnen schoot. Ondanks aandringen van De Tukkers werd er niet meer gescoord en konden de meegereisde supporters feest gaan vieren, terwijl bij De Tukkers de teleurstelling van het mislopen van de na competitie overheerste.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer