Beachvolleybaltoernooi in Schuinesloot

Ook dit jaar zal de plaatselijke ijsbaan in Schuinesloot omgetoverd worden tot een prachtige, sfeervolle beachvolleybalomgeving om daar zaterdag 2 juni 2018 beachvolleybalwedstrijden te kunnen spelen. Deelname aan dit toernooi is mogelijk voor iedereen, jong en oud. IJsbaanvereniging “Nooit Gedacht” en vrijwilligers willen door de organisatie van dit spektakel een gezellig en sportief toernooi neerzetten op een prachtige locatie. De ijsbaan beschikt over een groot parkeerterrein, een nieuwe kantine, terras, nieuwe toiletten en een enorm grasland omgeven door bomen. Voor de kinderen is er een springkussen en ook is er een trapveldje aanwezig voor een potje voetbal. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig om er een gezellige en sportieve dag van te maken.

Deelnemen of meer informatie? Ga dan naar de website www.beachvolleyschuinesloot.nl. Deelname is mogelijk voor iedereen. Je kunt je opgeven in één van de volgende drie poules: Competitiepoule 2×2 (heren/dames), Recreatiepoule 3×3 en de Jeugdpoule t/m 12 jaar 4×4. De kosten zijn € 10,– per team en voor de jeugdpoule is deelname gratis.

Aanmelden is mogelijk tot 30 mei 2018.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer